Mam na imie Maciek i pisze z Częstochowy! Nie znacie mnie, ale ja troche poczytałem o Was i ... jestem bardzo mile zaskoczony, ze wśród motocyklistów są tacy normalni i fajni ludzie!

Witaj Mateo!Witam!!!
Mam na imie Maciek i pisze z Częstochowy!
Mateo - dobry czlowieku. A co ty tam masz w podpisie, bo nie wiem czy mnie przypadkiem nie obrazasz
Kolego! Ty na punkcie Joszimura [stuningowanego wydechu - przyp. tłumacza] masz kota!"Hitotsu! Kekki No Yu O Imashimuru Koto!
Nasz Admin-Ortodoksa już trochę mięknie, i pomyśleć że na 1 zlot nie wpuścił Yamo. Ale ludzie sie zmieniają- to dobry objaw.Jeszcze troche i bede musial zmienic jeden z warunkow wstepowania na forum "NIE MOZESZ miec Sevenki!"
Wesolo sie zacznie robic jak tych "z" bedzie mniej od tych "bez"Ale co tam - po raz kolejny sie ciesze, ze lesora nie posluchalem (:P) i forum zalozylem, bo tak zacnej ekipy to nigdzie indziej sie nie uswiadczy
![]()
PeeS: Mateo - dobry czlowieku. A co ty tam masz w podpisie, bo nie wiem czy mnie przypadkiem nie obrazasz
Mateo - dobry czlowieku. A co ty tam masz w podpisie, bo nie wiem czy mnie przypadkiem nie obrazaszKolego! Ty na punkcie Joszimura [stuningowanego wydechu - przyp. tłumacza] masz kota!"Hitotsu! Kekki No Yu O Imashimuru Koto!
Daj se chłopie spokój z CB 500!!! Ja zaczynałam od 750 Four, która waży 248 kilo i dałam radę (nawet podnieść jak było trzebaNo! Koniec obżarstwa swiątecznego i po świątecznego:!: Jak to mawiają nie sztuka zjeść, sztuka utrzymać![]()
![]()
Zostało pijaństwo noworoczne i karnawał :piwo: :piwo: :piwo: ...troche jestem przerazony że mam utrzymac 220 kilo niesfornej wagi! Jak na laika to spory wyczyn! Czy doradzacie najpierw na sezon CB 500? może bezpieczniej...
![]()
Zapomniała Anetka-Manetka dodać ile ma obwodu jej biceps (68cm)
Daj se chłopie spokój z CB 500!!! Ja zaczynałam od 750 Four, która waży 248 kilo i dałam radę (nawet podnieść jak było trzeba). (Mam 173 cm wzrostu i ważę .....ok 60 kilo
). Uszy do góry, zachowaj rozsądek, myśl co robisz i będzie dobrze!
Liczę na to że Twój moherowy berecik zasłoini mnie jako cel atakuOsterku mój kochany!!!! Jesteś prawdziwym gentlemanem!!!! Jak zawsze!!!! (prawdziwy mężczyzna....echhhhhh....mało takich). Buziaczki!
Wojtas....uważaj.....żebym tego swojego bicepsa na Tobie nie wypróbowała!!!![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości