momenty dokręcania śrub...?
-
- Beniamin
momenty dokręcania śrub...?
jeśli ktoś ma pojęcie to niech się wiedzą podzieli:)jakieś 3000 km temu wymieniłem łancuszek rozrządu i od tamtej pory troszkę mi się pociło olejem między pokrywą zaworów a głowicą(co mnie nie dziwi bo takiej uszczelki się zazwyczaj nie używa dwukrotnie) wreszcie drogą wymiany pienieżno-towarowej wszedłem w posiadanie nowej uszczelki takowej
no i zbieram sie do wymiany, niestety nie wiem jednak jakiego typu mocy (może nadprzyrodzonych!?) użyć do dokręcenia śrub pokrywy.Nie chcę przesadzić i potem gorzko żałować, dlatego zasięgnę języka wyjadaczy. Acha a czy może mi ktoś jeszcze powiedzieć gdzie jest sekretne pokrętło,śruba, cokolwiek do regulacji obrotów przy gaźnikach(jest wogóle takie cóś w SF!?)
bo w NTV to miałem takie eleganckie wyprofilowane,mniam!!!! 

-
- mlody Seveniarz
A w serwisowce nie ma podanych moementow? Przeciez jest do sciagniecia z http://www.seven-fifty.prv.pl
A magiczne pokretlo znajduje sie na dole pomiedzy 2 a 3 gaznikiem.Na poczatek ciezko znalezc, ale wiadomo ze pierwszy raz jest najgorszy
A magiczne pokretlo znajduje sie na dole pomiedzy 2 a 3 gaznikiem.Na poczatek ciezko znalezc, ale wiadomo ze pierwszy raz jest najgorszy