Używa ktoś czegoś takiego? Mam w sumie obawę że w sevence jest chłodzenie olejowe i czy nie wpłynie źle na chłodnicę.

Tu przykładowe testySzanowny Kliencie,
Bez obaw, Ceramizer nie osadza się nigdzie gdzie nie ma wysokiej temperatury i tarcia metal-metal jednocześnie. W chłodnicy ani żadnych filtrach czy kanałach olejowych nie ma tarcia. Przy okazji dodam, że Ceramizer jest w pełni rozpuszczalny i działa na poziomie molekularnym.
Zapraszam do zakupu.
Z wyrazami szacunku,
Tomasz Dywan
Proszę nie odpowiadać na tą wiadomość, nie dostaniemy tej odpowiedzi.
Aby odpowiedzieć, prosimy użyć tego linku: http://ceramizer.sklep.pl/index.php?con ... V4j3JnkQrH.
A może właśnie zadziałało, autko stało się żwawsze i Ty zacząłeś mocniej cisnąć ?Już ja uszlachetniacza benzy do focusa zalałem... coby przeczyściło układ paliwowy... z 9,5l/100km spalanie wzrosło do 12l/100km, a było napisane " zmniejsza zużycie paliwa" pic na wóde....
Uwierz mi, że nieA może właśnie zadziałało, autko stało się żwawsze i Ty zacząłeś mocniej cisnąć ?Już ja uszlachetniacza benzy do focusa zalałem... coby przeczyściło układ paliwowy... z 9,5l/100km spalanie wzrosło do 12l/100km, a było napisane " zmniejsza zużycie paliwa" pic na wóde....
Luzie z natury są sceptyczni, po za tym troszkę to przeczy podstawowym prawą fizyki ale zobaczymy.Gdyby te wynalazki naprawdę działały to szlifiernie silników już by nie istniałyot tak mi się rymło
![]()
Ale życzę powodzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości