[kupię] - gdzie można nabyć filtr z kranika ?
-
- Junior
- Motocykl: Yamaha xj 600, Honda CB 750
[kupię] - gdzie można nabyć filtr z kranika ?
Tak jak w tytule gdzie to można kopić, ewentualnie możne ktoś ma na sprzedaż takie ustrojstwo;)
- wiesiek3d
- stary Seveniarz
- Motocykl: CBF 1000 A
Re: [kupię] gdzie można nabyć filtr z kranika ?
Motorista
Romet Pegaz - CZ 350 - ETZ 250 - GS 500 - CB 750 SF - VFR 800 FI - GSXR 1000 - CBF 600 SA - VFR 800 FI - CB 600 HORNET S - ST 1100 - FZS 1000 -BMW K1200 GT - ZRX 1200 S -CBF 1000 A 

-
- Junior
- Motocykl: Honda cb Seven Fifty
Na motorista kosztuje jeśli mnie pamięć nie myli coś koło 50 zeta plus pewnie wysyłka 20 więc radze polować na cały używany kranik razem z filterkiem na allegro.Chodzi oczywiście o ten okrąły mały filterek ukryty w kraniku, bo ten nasadzany na rurkę paliwową jest sporo droższy.
-
- Junior
A ten nasadzony na rurkę przypadkowo nie jest dodatkowym i w originale nie występuję?
Tez myślałem o alledrogo, ale pewności nie ma ze w środku jest filierek i w jakim jest stanie, wiec dlatego zwróciłem się do Was z zapytaniem
Tez myślałem o alledrogo, ale pewności nie ma ze w środku jest filierek i w jakim jest stanie, wiec dlatego zwróciłem się do Was z zapytaniem

-
- Junior
Bez tego wstępnego filterka na rurce przy przełączeniu na rezerwę zassa Ci cały syf ze zbiornika.A co do tego w kraniku to poproś sprzedawcę żeby odkręcił odstojnik w kraniku i już będzie widać w jakim stanie jest filterek (czy np.nie jest dziurawy ).Wbrew pozorom te filterki spełniają bardzo ważną rolę .Bez nich albo jak są podziurawione masz jak w banku ,że co chwilę będziesz miał pozapychane dysze wolnych obrotów.
-
- Junior
Draże dalej temat, a w zbiorniku nie ma tez jakiegoś filtru czy sitka? Nie wierze że Honda tak dała ciała;)
-
- Junior
Ten nasadzany na rurkę kranika po przykręceniu do zbiornika znajduje się właśnie w baku.Poza tymi dwoma filterkami z tego co mi wiadomo chyba nie ma już nic.