Witam.
Jestem zainteresowany zakupem SF i znalazłem coś takiego http://tablica.pl/oferta/super-honda-se ... b879;r:;s:
ciekawią mnie jednak takie rzeczy, które w innych sztukach nie występują jak naklejka, napis HONDA z prawej strony baku, felgi nie są całe czarne (ranty przepolerowane?)
i kolor wahacza tylnego, który nie jest w kolorze czarnym tak jak w innych sztukach proszę o opinię.
Pozdrawiam
bakcyl-b12
Prośba o opinię
-
- mlody Seveniarz
- Motocykl: CB 750 SevenFifty
Re: Prośba o opinię
Bakcyl- moim skromnym zdaniem , to moto po jakichś (jakich????) przejściach bo:
-ciężarki kiery jakieś nieoryginalne
-felgi są od moto sprzed liftingu z 96-roku
-jak na jego deklarowane 24 kkm to znaczek przy stacyjce tak wytarty ,że go nie widać (chyba ,że takie zdjęcie)
-wachacz biały (?) i bez żadnych naklejek
-prędkościomierz tylko do 180 km/h (też tak macie?) - ja mam angielski w milach
-tlumiki chyba nie przycierają się w trakcie składania -tylko podnóżki (mylę się ?- aż tak nie jeżdżę
)
Poza tym kto zmienia opony( Shinko zresztą
)na nowe przed sprzedażą? I inne materiały eksploatacyjne? . Ten 'bixenon"- ciekawe ,że nie chciał się nim pochwalić i nie dał żadnej foty tego wynalazku.
Ci bardziej doświadczeni i dłużej jezdżący na SF- proszę mnie poprawić jeśli coś pokręciłem w swoich uwagach.
Ja bym jej nie wziął
-jak na jego deklarowane 24 kkm to znaczek przy stacyjce tak wytarty ,że go nie widać (chyba ,że takie zdjęcie)
-tlumiki chyba nie przycierają się w trakcie składania -tylko podnóżki (mylę się ?- aż tak nie jeżdżę

Poza tym kto zmienia opony( Shinko zresztą

Ci bardziej doświadczeni i dłużej jezdżący na SF- proszę mnie poprawić jeśli coś pokręciłem w swoich uwagach.
Ja bym jej nie wziął

Stary młody motonita
- szamanek5
- stary Seveniarz
- Motocykl: RC42 96`
Re: Prośba o opinię
Bakcyl- moim skromnym zdaniem , to moto po jakichś (jakich????) przejściach bo:
-tlumiki chyba nie przycierają się w trakcie składania -tylko podnóżki (mylę się ?- aż tak nie jeżdżę)
Poza tym kto zmienia opony( Shinko zresztą)na nowe przed sprzedażą? I inne materiały eksploatacyjne? . Ten 'bixenon"- ciekawe ,że nie chciał się nim pochwalić i nie dał żadnej foty tego wynalazku.
Ja bym jej nie wziął
Zegar do 180Km/h jak i Napis sam napis " HONDA " na zbiorniku - Tak miały SF na rynek Japoński (posiadały też sprzęgło sterowane hydraulicznie tylko nie mogę dostrzec tego na zdjęciach).
Z Resztą się zgadzam w 100%

Posiadam taką samą tylną oponę choć hmm...

Urodziłem się po to by jeździć na moto !