orginalne czesci a zamienniki

Serwisówki, mechanika, technika, akcesoria - czyli wszystko związane z sevenką w warsztacie
filozofex
Junior
Junior

orginalne czesci a zamienniki

Postautor: filozofex » 01 mar 2011, 18:47

Witam
W dziale ogloszen pisalem, ze potrzebuje plastiki do mego Nighthawka, bo mi lobuzy polamali jeden polamali, a drugi zgubili. Przegladam ebay, ale nic sie nie pojawia. Bylem w Hondzie, ale ceny, ktore mi podali, doslownie rzucily na podloge. W zwiazku z tym mam pytanie, czy znacie kogos, kto produkuje/sprzedaje plastiki do hondy? Jakies zameinniki, czy cos?
Dzieki za pomoc

Gamoń
Motocykl: CB 750 '94

Re: orginalne czesci a zamienniki

Postautor: Gamoń » 02 mar 2011, 23:57

cześć
zapytaj u nich
http://moto.allegro.pl/komplet-owiewek- ... 47558.html

oczywiście CBR-ka to inny klimat ale zrozumiałem, że kolesie robią owiewki na zamówienie, kumpel kumpla zamawiał u nich komplet do ściga na początku lutego w zeszłym tygodniu odebrał.
Z tego co kojarzę 500 PLN za element ale pewny nie jestem bo temat mnie za bardzo nie interesował. Zadzwonić/napisać zawsze możesz.
Jak stwierdzą że się podejmą i będziesz zainteresowany ceną to mogę podpytać kumpla czy jest w stanie powiedzieć coś w temacie jakości wykonania

filozofex
Junior
Junior

Re: orginalne czesci a zamienniki

Postautor: filozofex » 03 mar 2011, 21:45

a dzieki wielkie, popytam.

Wróć do „Mechanika”