Czy w SF po 96 r były zawsze czarne szprychy i felgi? Spotkaliscie sie z całym czarnym wydechem ?
Jakie sa oryginalne ?
Z góry dzieki za odpowiedz
POZDRO4ALL
Jakie kolory felg i szprych w oryginale
-
- Motocykl: RC42 '00
- KLOSZ
- Mr. Kamizelka
- Motocykl: BuBu Er 1150 GiejeS
- Kontakt:
Re: Jakie kolory felg i szprych w oryginale
O ile dobrze kojarze to czarne wydechy byly w japonskiej wersji sevenki, ktora dodatkowo z ciekawych cech miala hydraulicznie sterowane sprzeglo.
Co do felg, to nie podpowiem, poza tym ze moje obie sevenki ('99 i '00) mialy felgi lakierowane na czarno.Wydechy byly oczywiscie chromowane![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Co do felg, to nie podpowiem, poza tym ze moje obie sevenki ('99 i '00) mialy felgi lakierowane na czarno.Wydechy byly oczywiscie chromowane
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zdrowko
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS

- Kazik
- Beniamin
- Motocykl: RC42 '99; ex RC17 '84
Re: Jakie kolory felg i szprych w oryginale
a te czarne wydechy - oryginalne - też były chromowane, tyle że właśnie pokryte jakąś farba, którą można było ściągnąć chemikaliami i wypolerować (na jakiejś stronie jest dokładnie opis jak to zrobić)