Hej
Czy możliwe jest aby ten silnik :http://www.allegro.pl/item444564913_sil ... fifty.html był z 2002roku? Pytam bo ma pokrywę zaworów srebrną a nie czarną jak seveny z 2001roku. Czy były modele z 2002 roku w takim malowaniu silnika? Czy jak podam nr. silnika w salonie Hondy to będą potrafili określić rocznik silnika?
Dobra już wiem. Facet oddzwonił do mnie i powiedział że coś poplątał. Silnik jest z 98 roku.
silnik z 2002 roku
-
- Seveniarz
- Motocykl: CeBeTa 750'92
silnik z 2002 roku
Słońce świeci, droga równa, Marian toczy kulki z gówna
- lopuch
- stary Seveniarz
- Motocykl: black
Re: silnik z 2002 roku
jeżeli pokrywa zaworów to to srebnre na górze silnika
to ja mam też srebrną a całą reszte czarna - seven'a '99

Pozdr
Łopuch
Amici fures témporum
Dotknięcie kolektora po 300km - bezcenne
Łopuch
Amici fures témporum

Dotknięcie kolektora po 300km - bezcenne
- Cycu
- Senior
- Motocykl: Seven Fifty
Ja jeszcze nie widzialem sevenki z pokrywa w czarnym kolorze.
-
- Seveniarz
to zajrzyj na allegroJa jeszcze nie widzialem sevenki z pokrywa w czarnym kolorze.

- Cycu
- Senior
Patrze i nie widze 

-
- Seveniarz
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M909722 prego sinior
- Cycu
- Senior
http://moto.allegro.pl/item445826774_ho ... ealny.html Tu tez 2001 rok i nie ma malowanej pokrywy.
-
- Seveniarz
Była już tu dyskusja o szczegółach 'nowych' sevenek i z tego co pamiętam model po 2001 roku ma czarną pokrywę. Nie będę się spierać ale nie widziałem żadnej sevenki przed 2001 rokiem z czarną pokrywą.
- Cycu
- Senior
Ja tej dyskusji nie widzialem, wiec nie wiem nic o czarnych pokrywach. Ta sevenka ktora mi pokazales byla pierwsza, ktora widzialem z czarna pokrywa.
- dofo
- powsinoga
- Motocykl: SevenFifty '92
- Kontakt:
Ja bym stawial, ze ktos sam pomalowal. Nawet najnowsze SF z ostatnich lat maja srebrne pokrywy.
- NIUTON
- Junior
- Motocykl: Sevenfifty '1992
Witam, nie sądzę żeby pokrywka była w oryginale na czarno. Moto całe wygląda na kombinowanie: naklejki jakiś niewypał, śrubki na 6 zdj. - mocujące stelaż pod wajzery lipa / oryginał M6, czarny łeb cześciakąt z podsadzeniem zamiast podkładki/, łańcuch wyslizgany, aż błyszczy, zębatka już lipna - wygląda jakby miała "dwa życia - obrót" ...
Co to za przynęta??? Aż się łza kręci w oku....Były właściciel w Niemczech jak przystało na prawdziwego Niemca był słusznej postury.
masa motocykla: 235 kg
predkosc maksymalna: 207km\h

Prawie jak dom..... http://www.bikepics.com/pictures/1367247/, http://www.bikepics.com/pictures/1367255/
-
- Junior
- Motocykl: cb 750 sf
Witam serdecznie,
Jestem posiadaczem czarnej sevenki z 2002 roku. Mało tego, że pokrywa zaworowa jest w czarnym malowaniu to jeszcze motocykl wyposażono w klasyczne amortyzatory zamiast gazowych. Tego nie mogę przeżyć.
Pozdrawiam.
Jestem posiadaczem czarnej sevenki z 2002 roku. Mało tego, że pokrywa zaworowa jest w czarnym malowaniu to jeszcze motocykl wyposażono w klasyczne amortyzatory zamiast gazowych. Tego nie mogę przeżyć.
Pozdrawiam.
- KLOSZ
- Mr. Kamizelka
- Motocykl: BuBu Er 1150 GiejeS
- Kontakt:
mam glupie pytanie, ale jednak: skoro nie mozesz tego teraz przezyc to po co kupowales ten wlasnie egzemplarz? No chyba, ze od Mikolaja pod choinke dostales i nie bylo wyboru tylko brac albo nie brac...Jestem posiadaczem czarnej sevenki z 2002 roku. Mało tego, że pokrywa zaworowa jest w czarnym malowaniu to jeszcze motocykl wyposażono w klasyczne amortyzatory zamiast gazowych. Tego nie mogę przeżyć.

Zdrowko
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS

-
- Junior
- Motocykl: cb 750 sf
Witam.
Uważam , że należało wziąć tą sf z dobrodziejstwem inwentarza, bo reszta jest bez zastrzeżeń. Moto wygląda jak z salonu. Jak tylko zobaczyłem ten egzemplarz to musiałem go mieć. Długie oględziny moto pod okiem specjalistów rówież nie wykazała że moto ma jakąś poważną przeszłość wypadkową. Silnik to normalnie szwajcarski zegarek. Co więcej trzeba? Takiego moto szukałem.
Mikołaj już od wielu lat do mnie nie przychodzi:)
Pozdrawiam.
Uważam , że należało wziąć tą sf z dobrodziejstwem inwentarza, bo reszta jest bez zastrzeżeń. Moto wygląda jak z salonu. Jak tylko zobaczyłem ten egzemplarz to musiałem go mieć. Długie oględziny moto pod okiem specjalistów rówież nie wykazała że moto ma jakąś poważną przeszłość wypadkową. Silnik to normalnie szwajcarski zegarek. Co więcej trzeba? Takiego moto szukałem.
Mikołaj już od wielu lat do mnie nie przychodzi:)
Pozdrawiam.