Icek gdybys był zainteresowany masz pierwszeństwo a to w ramach akcji "wchodzenie koledze w dupę bez mydła"

wyślesz na koszt odbiorcy ?podaj adres i nr konta bo jak rozumiem mam Ci go wysłac
podaj adres i nr konta bo jak rozumiem mam Ci go wysłac. a blacha ok dzięki
Za pozno, Klosz mial wczoraj urorurodziurodziny (i tu zagadka: kto wie z czego to?) ...Klosz ma dziś urodziny to mu wyślij prezent ...
Ty stary praktyk i takie pytanie of kors już i jeszcze niety już pił czy jeszcze nie
No fakt, ale na Rubinie mozna bylo wiecej kwiatkow doniczkowych ustawicjakaś profanacja tu nastąpiła jak można porównac Neptuna z Rubinem
Pisalem o tym 22 wrzesnia w watku "Piwko w Lodzi", a pisalem takimi oto slowami:Ty Kloszu napisałes niedawno że urodziny masz jutro
Wiec mnieu tu prosze nie wprowadzac balaganu w moim uporzadkowanym swiecie. Upieram sie, ze urodziny mam 23 wrzesnia. Przy takiej samej dacie obstaje moja matka, i nie mam powodu, by jej nie wierzycBlaszany Koń, piątek 26.09., przy okazji, z okazji uplywajacej jutro rocznicy pojawienia sie na ziemskim padole mojej skromnej osoby, przybylym biesiadnikom gwarantuje kolejeczke jakiegos zlotego trunku
taaa ze Szkocji, hehehe dał dyla z serialu o czołgu i dokucza innym, od różowych wyzywa a sam z zielonego wylazłze Szkocji
taaa ze Szkocji, hehehe dał dyla z serialu o czołgu i dokucza innym, od różowych wyzywa a sam z zielonego wylazł
Swintuch...Inter pedes puellarum est voluptas puerorum
Wróć do „O D D A M, zamienię, ocena sprzętu z ogłoszenia i inne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości