http://www.mototec.pl/index.php?strona=scotoiler
hmm.... mógł byś jeszcze podpowiedzieć co to jest ten oiler? i jak to działa?
FJutka była marzeniem od czasu gdy się zainteresowałem motocyklamiWojtas: juz nie FJut? Co bedzie dalej? No powiedz, co?
Ja zakuwałem kilka sztuk. Aby było dobrze i pewnie to trzeba mieć trochę wprawy i wyczucia w napier.... "czujnikiem"Kto z was robił to po swojemu(zakuwał) i jeździ na tym do tej pory ;> ?
Widzałem orginalnie zapakowane łańcuchy DID'a, RK i innych firm w natłuszczany papier...więc wydaje mi się że kupiłeś orginał.A tak przy okazji, gdzieś tam zasłyszałem że oryginalny łańcuch to przychodzi pakowany w torebce foliowej, a mój jest zawinięty w papier... ;/ Czy ktoś słyszał o jakiś przypadkach, nieoryginalnych, podrabianych, sztukowanych łańcuchach? DiD'a 525
Taki zestaw jest możliwy orginalnie jak najbardziej, ja się wielokrotnie spotkałem.czy spotykasz takie zestawy tj. zakuty łańcuch z dodatkowym ogniwem do zakuwania?
A co powiesz na maj?! ;>"Najgorszy jest zawsze koniec miesiąca, najbardziej ostatnie trzydzieści dni"
Jasne że możeszto chyba mógł bym się nie zgodzić że zawsze trzeba wymieniać łańcuch plus zębatki
Jesteś pewien? w/g wszystkich prawideł powinno być dokładnie odwrotniewysokość taka sama tylko zakończenie inne, nowa-ostre, stara-nieostre.
Nie wiem jakie masz pojęcie o mechanice, więc trudno mi oceniać czy dasz radę, czy nie. Dla mnie to prosta czynność, ale ja już jakieś tam doświadczenie posiadamczy w "domowy" sposób ściągnę wahacz i założę ten (zakuty)łańcuch?
Czy mi się wydaje, nowa zębatka ma 45 zębów? " JT C45"
A to ciekawe że wyciekło, nie powinno. Zębatka nie jest uszczelniaczem jakimkolwiek. Jest tam zimmering na wałku zdawczym (na który zakładasz zębatkę) jeżeli to wyciek z pod niego, to założenie zębatki nie pomoże. Możesz dokładniej opisać skąd ten wyciek nastąpił?efekt-wyciek sporej ilości oleju(z miejsca w którym była przednia zębatka)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości