nie spoko zadna smietana to jest konsystencja lekko lejaca i jest ok ... powiem szczerze ze w/g mnei to lepiej smaruje niz spray... pozatym fajnie sie robi mieszanke... sama slodycz mam juz narobione towaru na przyszły sezon heheheeh ...Madrze gada/pisze !!!! tylko Zbigu jak sam pisałeś miszałeś olej ze smarem a to już robi sie takie ścierwo o konsystencji śmietany i tak nprawde to przydałby sie jeszcze mały pędzelek do nakładania na łańcuch. A może sie mylę ?
Ano właśnie tak się stało ,że po ostatniej wyprawie do Jastarni (Chojrak,Byku,Mucha) zaobserwowałem to samo.Ostatnio zaobserwowalem ze łanchu raz jest napiety, a raz luzny. Roznice te nie sa az takie spore ale sa, nie jestem pewnien ale to chyba normalne dla łancuha ktorego zywot powoli sie juz konczy. Jak to chlopaki tam jest dokladnie co ??![]()
A co tam akurat w ofercie bedzie. Wiekszosc tutaj obecnych kupuje plyn w sprayu majacy napis "spray do lancucha" - koniec finezjiJAKIM OLEJEM i JAKIM SMAREM?
Taki jaki zalozysz.Jaki łańcuch jest w SF?
Pierwsze slysze.korzystacie ze spayow do smarowania łańcucha - moge zapytać jakich? Gdzies czytałem że to zależy od łańcucha.
Tiaa, miliony much nie mogą się mylić.A co tam akurat w ofercie bedzie. Wiekszosc tutaj obecnych kupuje plyn w sprayu majacy napis "spray do lancucha" - koniec finezjiJAKIM OLEJEM i JAKIM SMAREM?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości