cb 750 2000 10600zł
http://moto.allegro.pl/item342351338_ho ... 2000r.html
co o niej sądzicie bo jutro jadę ją kupić

nie jestem pewien czy wzorcowy egz. z 2000 r ma takie cechy, ale chyba:Tak na pierwszy rzut oka:
- lezala na prawej stronie
- brak oryginalnych ciezarkow w kierownicy, powinny chyba jednak byc mimo zalozenia grzanych minetek
- malowanie - slicznosci, jakos nie pamietam, zeby takie bylo fabryczne (jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi, no chyba, ze to wersja "super sport" jak glosi napis na zbiorniku i dlatego tak malowana, ale ja sie nie znam...)
- ciekawie wyglada to mocowanie od szyby Givi - ale bez szyby... czyzby sie zepsula i tylko prety zostaly ?
- sprawdzic czy jedzie prosto
- lokalizacja motocykla wskazuje na zaglebie slynace z kowalstwa artystycznego - patrz punkt wyzej
Moze ja jakis dziwny jestem, ale jak dla mnie to na osmioletni motocykl z przebiegiem 55 kkm to on wyglada za ladnie...
Zdrowko
KLOSZ
prawdę gadaale oprocz wyjazdu do Germanii zagladaj tez w ogloszenia tutaj na grupe. Sevenki dosc czesto zmieniaja wlascicieli i mozesz tutaj trafic na znany egzemplarz ze znana historia od znanej osoby.
pokazalbys sie gdzies jakos bardziej realnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości