I pojawił się nowy problem wcześniej przynajmniej nie słyszałem taki szum z silnika (pod okrągłym deklem z wybitą nazwą honda) co tam jest? można to rozkrecic i luknąć?

Wczoraj po zrobieniu 20 km i 5 minutach przerwy nie odpaliła mi maszyna.Aku zaraz padł. Ale rozrusznik krecił jak szalony.Odpalił od razu na kablach od auta.Dziwne. Podładowałem go całą noc. Objechałem do pracy i z powrotem i wszystko ok. Na gorącym zapalił. Ale czytając ten wpis kolegi przyjrzałem się aku.... i co brak elektrolitu!!!czesc,
we wczesniejszym poscie opisalem swoj problem i jego szczesliwe zakonczenie a jaednym z moich problemow bylo dokladnie to samo:zaczelo sie nagle-nie odpalal na cieplym silniku tzn odpalal ale za 5 lub 6 razem .wymienilem akumulator i po problemie.moj znajomy ltumaczyl mi to w ten sposob,ze rozgrzany silnik potrezbuje wiekszej kompresji i porzadnego kopa zeby zagadal.chociaz bylem pewien ze uku mialem git jednak okazalo sie inaczej.jesli ktos ma 100% nowy akumulator to pozycz i sprawdz zanim kupisz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości