http://moto.allegro.pl/item684092333_op ... omaxx.html
a moze jak stane na nogi to bym sobie zmienil, bo cena jest swietna - czekam na Twoja opinie, dzieki

1. PR 2 można kupić na Allegro już od kwoty 1.150,00 za komplet w rozmiarze sevenkowym.
Z drugiej strony zastanawiam się czy kupowanie PR 2 o cenę których dzisiaj się dowiadywałem (ok 1,5 tys zł z montażem w serwisie motycklowym) czy to nie lekka przesada do takiego motocykla jakim jest cebula skoro mój znajomy jeździ hayą na takich oponach. Różnica między maszynami jest nieco większa niż mała przepaść
1. Gumy można pozamykać na kartoflaku również, sam widziałem gościa zamykającego opony na Uralu (ale bez koszaDokładnie zgadzam się z przedmówcą.Jeździłem na p.mezeler t.danlop.Takie były jak kupiłem cebule 7tysi temu.Zastanawiałem się nad zmianą na rożne laczki,ale ostatni test w świecie motocykli,uzmysłowił mi jedno.Czy potorfie zamknąć gumę,nie.Czy latam na mokrym do uślizgu,też nie więc poco mam się szarpać na jakieś szaleństwa skoro i tak tego nie docenię.Guma ma być nowa i z średniego przedziału cenowego.
eeee nie piloty - lodzika w Łodzi nie będzie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: zajc i 21 gości