Wczoraj oglądałem:
https://www.otomoto.pl/oferta/honda-cb- ... ea81de4e27
Czeka na nowego właściciela przykryta dywanem w ciemnym, niegrzanym garażu. Lagi suche, silniki suchy, dymił w 3 degC bardzo mocno, także po rozgrzaniu. Dekle zegarów albo wypłowiałe, albo pryskane, bo podświetlenie prześwituje od dołu. Kolektory ubłocone do połowy. Każda śruba i świeca skorodowana do imentu. Tylna tarcza do wymiany, już na limicie grubości. Lewy zestaw przełączników kręci się wokół kierownicy.
Leżała na prawej stronie, gmol miał być porysowany, jest pogięty na maksa.
Z relacji telefonicznej powodem sprzedaży była masa motocykla, ponoć za ciężki dla właściciela. Z relacji Mamy właściciela to pracujący w Niemczech Polak, który sprowadza sobie motocykle i samochody na sprzedaż. Generalnie szkoda czasu, chyba że na części.
Seven Fifty z Ełku
-
- Junior
- Motocykl: Honda CB 125 Twin 1972
- bogd74
- stary Seveniarz
- Motocykl: Honda CB 750 NH RC38 i SF RC42
Re: Seven Fifty z Ełku
To co są stare foty??? Bo na fotach fajna...
-
- Junior
Nie wiem, z jakiej daty są fotografie. Byłem przejazdem blisko i postanowiłem podjechać. Może właściciel latał nią w grudniu, nie oczyścił i zamknął w garażu. Ja tego nie rozumiem.
-
- mlody Seveniarz
- Kontakt:
3700 to jest circa 900 euro,,,, jeszcze tak taniej seveny w DE nie widziałem..przy 40 tys, tracza z tyłu zdarta...bez klocków jezdził czy jak,,,
za dobra sevene nawet z poczatkowych lat produkcji trzeba polozyc duzo wiecej... na moje strata czasu na ogladanie
za dobra sevene nawet z poczatkowych lat produkcji trzeba polozyc duzo wiecej... na moje strata czasu na ogladanie
Failure is not an option...
ex Red Onion 00' ...V-strom DL1000, CBF1000, Xtourer 1200
,,,, Junak 57', WSK 125 74', Rebel 125 98'
ex Red Onion 00' ...V-strom DL1000, CBF1000, Xtourer 1200

-
- Junior
Oczywiście, byłem w okolicy to podjechałem.