Już oficjalnie, bo może mało kto zagląda w tamte rejony forum:
Kupię Hondę CB 750, najchętniej młodsze roczniki, najchętniej z ludzkim przebiegiem, najchętniej z wyposażeniem dodatkowym (gmole?), najchętniej od kogoś, kto o nią dbał (czyli nie sprzedaje po sezonie), najchętniej z okolic Pomorskiego, tudzież Podlaskiego) (ale inne regiony kraju również do rozpatrzenia).
Wiem, jest allegro, ale z tego co zdążyłem zauważyć, wielu z Was, zapaleńców nie wystawia na aukcje swoich maszyn.
[kupię] - HONDZIĘ SEVEN FIFTY
- saxofon
- Junior
- Motocykl: Czarna Smoczyca CB 750 99'
- Wojtek_K
- komandor
- Motocykl: pierwsza była Sevenka ...
Re: [kupię] HONDZIĘ SEVEN FIFTY
na allegro jest w Łodzi czarnulka od brata M&M czyli Magisterka 

Mówię i piszę po polsku (staram się).
- Cycu
- Senior
- Motocykl: Seven Fifty
Re: [kupię] HONDZIĘ SEVEN FIFTY
http://allegro.pl/show_item.php?item=1192686199
Tu masz link do mojej. Chociaz watpie zebys chcial tak dluga droge przebyc po nia
Tu masz link do mojej. Chociaz watpie zebys chcial tak dluga droge przebyc po nia

-
- Beniamin
Re: [kupię] - HONDZIĘ SEVEN FIFTY
Witam.
Ja sprzedaję swoją Hondę z 2003 roku.
Przebieg 67000. Wyposażona w szybę i kufer (za dopłatą). W cenie stelaż i płyta pod kufer. Gmole zakupiłem ale jeszcze nie zamontowałem, jak chcesz to pewnie się dogadamy.
Po małej przewrotve przy 30km/h. Uszkodzony był prawy set i wajha od hamulca ale już naprawone wszystko.
Jak chcesz fotki to prześlę. Pozdrawiam.
Ja sprzedaję swoją Hondę z 2003 roku.
Przebieg 67000. Wyposażona w szybę i kufer (za dopłatą). W cenie stelaż i płyta pod kufer. Gmole zakupiłem ale jeszcze nie zamontowałem, jak chcesz to pewnie się dogadamy.
Po małej przewrotve przy 30km/h. Uszkodzony był prawy set i wajha od hamulca ale już naprawone wszystko.
Jak chcesz fotki to prześlę. Pozdrawiam.