Ponieważ pojawilo sie kilka pytan w sprawie oleju MIDLAND, z ktorego korzystam postanowilem wrzucic tu namiary, moze ktos bedzie chcial skorzystac?
Olej jest sprawdzony przez wiele sezonow przez bardzo dobrego (czyt. wiarygodnego) znajomego i przeze mnie w ostatnim czasie.
Jak mawia Koksu - nie ma lipy!
Sprawa ma sie tak:
Jest sobie bezposredni importer , ktory sprowadza oleje wprost ze Szwajcarii od producenta.
Punkt dystrybucyjny jest w Łodzi. Namiary:
MARK Zakład Handlu Transportu i Spedycji, Marek Karnikowski
ul. Aleksandrowska 131a, 91-224 Łódź
tel/fax: 042 655 81 26
Na haslo "IRON HORSE" mozna kupic oleje motocyklowe i smar do lancucha w dobrej cenie.
Oleje oczywiscie sa motocyklowe, dostosowane do sprzegla motocyklowego itd. itp.
Dostepne mazidła i ich promocyjne ceny:
1. Olej polsyntetyczny 10W40 (strona 3 ulotki, do tkórej link ponizej)
- 0,5 litra - 11,00 zł
- 1,0 litr - 23,00 zł
2. Olej mineralny do starszych maszyn 20W50 (strona 2 ulotki, do której link ponizej)
- 1,0 litr - 23,00 zł
3. Smar do lancucha, pojemnosc 250 ml ( (strona 12 ulotki, do tkórej link ponizej)
- 1 pucha - 15,00 zł
Opis materialow, o ktorych pisze znajdziecie w ulotce firmy Midland Oil:
http://www.oelbrack.ch/download/midland_motorcycle.pdf
oraz na stronie producenta:
http://www.oelbrack.ch/
Sprzedaz prowadzona jest raczej na miejscu. Jesli byliby chetni, to moge sie zabawic w punkt dystrybucyjny, tzn. zbieramy grupke chetnych, kaska do mnie na konto, dokonuje zbiorowo zakupu i rozsylam pocztą do zamawiajacych - no problem. W takim przypadku do ceny oleju dojdzie jakas drobna oplata na koszty Poczty i jakies pudelko, w ktore bede mogl to zapakowac do wysylki. Zarabiac na tym nie zamierzam, prowizji od sprzedazy tez nie mam, ale i nie chce dokladac do tego biznesu

Oczywiscie mozna sie tez bezposrednio kontaktowac pod powyzszym namiarem ze sprzedawca i zalatwiac sprawy bezposrednio, tylko do razu zaznaczam, ze nie dogadywalem kwestii sprzedazy wysylkowej - raczej bezposrednio na miejscu.
Ze swoich danych i zeznań świadków wiem, ze czlowiek (Pan Marek Karlikowski) jest osobą uczciwa, nie ma tu zadnych przekretow i towar jest pewniak na 100%
- to informacja dla węszących wszędzie podstępy

To tyle spamu