[sprzedam] - części
- Stefan
- Seveniarz
- Motocykl: Honda cb 750 F 2 Seven Fifty
[sprzedam] - części
Wyprzedaż garażowa- przednie zawieszenie, kompletne koła(bez opon) przód i tył z wszelkimi duperelami(w tym tarcze),instalacja elektryczna, moduł zapłonowy, regulator zapłonu,przerywacz kier., impulsator zapłonu,alternator,cewki z kablami ,przekaźnik (stycznik), chłodnica z przewodami, przewody hamulcowe,uchwyt lampy z kierunkowskazami,osłona łańcucha,boczne wypełnienia pod bak, pojemnik na aku i dokumenty,airbox z gumami dolotowymi,zaciski hamulcowe przód i tył,linki,błotnik przód, ślizg łańcucha, przełączniki na kierownicy, dźwignia sprzęgła z uchwytem, dźwignia hamulca przedniego z pompą,stacyjka z kluczykiem, korek wlewu z kluczykiem, rozrusznik,centralna podstawka ze sprężyną, nóżka boczna i czujnik,tylna pompa ham. i zbiorniczek płynu,dźwignia zmiany biegów z wodzikiem, kranik, wahacz tylny po piaskowaniu i proszku z ośką i nowymi łożyskami..ceny do negocjacji, kontakt na priva ew.tel.
- Darrell
- Junior
- Motocykl: honda cb sevenfifty 96
Re: [sprzedam] - części
Witam, jestem zainteresowany centralna stopka i przednim blotnikiem, w jakim jest kolorze???
"Czy świat bardzo się zmieni gdy z młodych gniewnych staną się starzy wqrwieni??"
- KLOSZ
- Mr. Kamizelka
- Motocykl: BuBu Er 1150 GiejeS
- Kontakt:
Darrell, dzien dobry... http://www.seven-fifty.net/forum/viewto ... ?f=1&t=153 
Zdrowko
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS

- Zapity Rusek
- Junior
- Motocykl: CB 750 `93
Ile za airbox ?
Biere każde auto z boku , nikt dziś do mnie nie ma szans. Błyszczy sie na słońcu motór , a na ramie wisi kask
-
- Junior
- Motocykl: Honda cb750 1993
uchwyt klamki sprzęgła w jakiej masz cenie ? może być bez klamki bo mam nową
- Stefan
- Seveniarz
Wszystkie info o częściach wysyłam zainteresowanym na priva, pozdrawiam
- brakus
- Jeździec wierzchem
- Motocykl: Honda VFR 800 FI
- lesor
- (ex SF)
- Motocykl: [ex] SF94 + SF93
Pomogę kapkę:

Wyprzedaż garażowa- [...]...ceny do negocjacji, kontakt na priva ew.tel.

Każde pokolenie ma własny czas
Każde pokolenie chce zmienić świat
Każde pokolenie odejdzie w cień
A nasze - nie
Każde pokolenie chce zmienić świat
Każde pokolenie odejdzie w cień
A nasze - nie
- brakus
- Jeździec wierzchem
- Motocykl: Honda VFR 800 FI
- Stefan
- Seveniarz
Witam i małe odświeżenie odnośnie do wyprzedaży części ( z poprzedniej listy zniknęły- przednie zawieszenie ale mam jedną lagę z golenią, centralna podstawka, stacyjka), także moto czeka na nowego właściciela. Ew. kontakt na priva.
- Stefan
- Seveniarz
Witajcie-ponieważ sprzedałem moto - przypominam się z pozostałymi do ew. Waszej dyspozycji- częściami, które sprzedam okazyjnie poniżej cen Allegro.Szkoda,żeby leżały bezużytecznie u mnie. Co pozostało: kranik,lewe lusterko,chłodnica z przewodami,wymiennik powietrza,airbox z gumami dolotowymi,tylna felga z oponą i cały komplet tego koła(oś,napinacze,zabierak z gumami,zębatka),pojemniki na aku i dokumenty,tylna i przednia pompy hamulcowe z przewodami, tylny zbiorniczek płynu ham. z ośką pedału hamulca,uszczelki alternatora i pokrywy zapłonu,całe sprzęgło( stan średni),wypełnienia pod bak,boczki(stan średni),wiązka elektryczna, cewki z kablami,regulator,alternator,rozrusznik, przekaźnik rozrusznika, impulsator, linki gazu, 2 kierunki i szkiełka(stan sredni),wahacz tył po malowaniu z osią i łożyskami,zaciski ham.przód i tył,gumy baku,gumki stelaża lampy,sprężyna napinacza z otuliną(nowa),śruby tarcz ham.,prawa goleń z lagą,nakładki klaksonów, akumulator Bosch,prawy przełącznik kierownicy z kablami. Więcej nie bedę Wam zawracał głowy tymi częściami ale może komuś coś przypasuje. Do zobaczyska..
-
- mlody Seveniarz
- Motocykl: FZS 600
Ja potrzebuje 2 kierunki, a konkretnie te srebrne plastiki niekoniecznie ze szkiełkami. Masz je w całości? Jaka cena i opcja transportu?
Pozdrawiam!
Piotrek.
Pozdrawiam!
Piotrek.
-
- Motocykl: CB750F2
Byłbym zainteresowany lampą przednią, przy czym samym "elementem optycznym" bez obudowy i dużej srebrnej ramki. O ile w dobrym stanie oczywiście. Chodzi o część nr 10 z rysunku poniżej:

- Stefan
- Seveniarz
Krótko do ewentualnie zainteresowanych: mam tylko te części, które wymieniłem w powyższym spisie z 27 sierpnia b.r. Hej, odpowiedzi będę wysyłał na priva, hej
-
- Beniamin
- Motocykl: cb 750 seve fifty 96'
A ja byłbym zainteresowany elementem nr.4 czyli samą ramką reflektora jeśli jest to oczywiście możliwe i w dobrym stanie.....Byłbym zainteresowany lampą przednią, przy czym samym "elementem optycznym" bez obudowy i dużej srebrnej ramki. O ile w dobrym stanie oczywiście. Chodzi o część nr 10 z rysunku poniżej:

POZDRAWIAM
SZCZEROŚĆ I KREATYWNOŚĆ,CO RAZ MNIEJ JEST TAKICH LUDZI!:(