Może ktoś zmierzyć u siebie?

Zadziwiło mnie jak się te pedały potrafią zakamuflować i szyfrem gadać.Lesor, ja mam cały czas 13-14 a jak włącze światła to spada poniżej 13. Powinno być 13 - 15. Mimo że mam nniżej jeszcze nigdy mi "prądu nie brakło"
Skoro ty masz 15 to nie powinno palić żarówek, może zamontuj jakieś silniejsze albo załóż wiatrak na chłodnicę (taki jakiego ptrzebują niektóre XJoty )
Akumulator jest przeładowywany...wygotowywuje go.Wczoraj zauważyłem spory ubytek elektrolitu,
Dzięki za zainteresowanie, byłem u elektromechanika pojazdowego - powiedział dokładnie to samo. Po uzupełnieniu elektrolitu, przeczyszczeniu klem, wyjęciu wszystkich możliwych bezpieczników, wtyczek ładowanie wróciło do normy tj. 14.4-14.5Vja miałem to samo, tylko że regulator był dobry ale gdzieś na stykach były straty i regulator się po prostu gubił, zadzwoń do nmie w dzien to powiem ci co zrobić tel do mnie to 601 340 228, pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości