Witam,
Nie wiem, czy w dobrym dziale piszę, ale ten najbardziej mi pasował.
Potrzebuję sobie nakleić jakiś tankpad i nie wiem co wybrać, żeby nie odpadło po przyklejeniu, żeby było dobrej jakości i cenę miało przystępną.
Co do wzoru, to praktycznie nie ma większego znaczenia, byle by tylko komponowało się jakoś sensownie z czarną seven fifty.
Doradzicie coś? Najlepiej linki do sklepów/aukcji mile widziane.
Pozdro
TankPad
- Wojtek_K
- komandor
- Motocykl: pierwsza była Sevenka ...
Re: TankPad
www.allego.pl ... dopasuj sobie kształt i cenę a tzymają OK, albo wejdź do pierwszego lepszego salonu ...
Mówię i piszę po polsku (staram się).
-
- stary Seveniarz
na allegro szukałem, ale właśnie tam nie można dotknąć, więc liczyłem, że może ktoś na forum przerabiał ten temat i może coś poradzić.
Najwyżej kopsne się do sklepu pomacać.
Najwyżej kopsne się do sklepu pomacać.
-
- Junior
Najlepiej jak podskoczysz do sklepu motocyklowego i coś sobie na żywo wybierzesz. Ja szukałem tankpada z klimatem hardrocowym typu acdc, metallica lub sepultura i totalna porażka...Nigdzie nie dostane takich tankpadów... 
- szataniszcze
- Zimne to i owo ;)
- Motocykl: cebula 230 kilo radości
a te magnesowe tankpady to rzeczywiście się trzymają? czy to pic na wode?
SAM SAM SAM IDZIESZ! SAM SAM!
- boyar
- Senior
- Motocykl: cb 750 SF
ja mam dokladnie taki sam tylko ze w Toruniu dalem za niego 20 zl.. http://allegro.pl/tankpad-naklejka-na-b ... 23783.html
trzyma sie juz drugi sezon i nie narzekam. wg mnie wszystko tak jak powinno byc. tylko ucialem troche z dolu bo jest za dlugi na bak seveny. teraz siedze w szkole(internacie) ale jak chcesz to w weekend moge zrobic zdjecia i wstawic.
trzyma sie juz drugi sezon i nie narzekam. wg mnie wszystko tak jak powinno byc. tylko ucialem troche z dolu bo jest za dlugi na bak seveny. teraz siedze w szkole(internacie) ale jak chcesz to w weekend moge zrobic zdjecia i wstawic.
- szataniszcze
- Zimne to i owo ;)
kurka! tak na szybko pisałem w pracy że w ogóle nie pisze o tym co chciałem...
chodziło mi o tank BAGI-te torby na magnesy na bak
i w sumie oprócz pierwszego postu to w sumie mogła by byc i mowa o BAGACH
ale odleciałem
a właśnie, jak już tu jestem to po co właściwie jest ten Tankpad? to znaczy jego funkcja...

chodziło mi o tank BAGI-te torby na magnesy na bak

i w sumie oprócz pierwszego postu to w sumie mogła by byc i mowa o BAGACH

ale odleciałem

a właśnie, jak już tu jestem to po co właściwie jest ten Tankpad? to znaczy jego funkcja...
Ostatnio zmieniony 20 mar 2012, 21:35 przez szataniszcze, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mariusz
- Dziadek Druid
- Motocykl: CBF 1000
Mam taką sakwę na zbiornik.
Zaraz po kupnie włożyłem do niej kask (wszedł swobodnie) i rozpędziłem się do 160 żeby sprawdzić czy spadnie. Nie spadła. Na wszelki wypadek mocuję ją dodatkowo paskiem do gł. ramy.
A tak na marginesie; czy w regulaminie forum jest coś napisane o wulgaryzmach? Rozumiem, że artyści nie muszą być do końca normalni
ale bez przesady.
Zaraz po kupnie włożyłem do niej kask (wszedł swobodnie) i rozpędziłem się do 160 żeby sprawdzić czy spadnie. Nie spadła. Na wszelki wypadek mocuję ją dodatkowo paskiem do gł. ramy.
A tak na marginesie; czy w regulaminie forum jest coś napisane o wulgaryzmach? Rozumiem, że artyści nie muszą być do końca normalni

- szataniszcze
- Zimne to i owo ;)
- sebi_x
- stary Seveniarz
- Motocykl: '92 SF+'12 CBF1000
Do czego Tankpad? Ci co mają moto bez owiewek musza mieć twarde jaja żeby w deszczu i zimnie jechać kilkaset kilometrów. No i one właśnie o zbiornik się obijają szkaradnie go uszkadzając (lakier i inne odpryski). Właśnie po to jest tankpad. Zamiast owiewek.
Ja tez mam tankpad. Tak na wszelki wypadek. I dla poprawy samopoczucia
Ja tez mam tankpad. Tak na wszelki wypadek. I dla poprawy samopoczucia

"...gdybym chciał się tam po prostu dostać, pojechałbym pociągiem..."
"Zawsze warto – żeby kiedyś nie mieć kaca
– zrobić coś, co się być może nie opłaca" (J.Kofta)
Sebi
"Zawsze warto – żeby kiedyś nie mieć kaca
– zrobić coś, co się być może nie opłaca" (J.Kofta)
Sebi
- 152mm
- mlody Seveniarz
- Motocykl: Honda CB1300,K750,SHL
http://allegro.pl/oryginalny-tank-pad-h ... 04002.html ten jest spoko może drogi ale coś za coś 

- szataniszcze
- Zimne to i owo ;)
jak zakupiłem motora to już był ten tankpad, ale strasznie zniszczył lakier powodując jego odpadanie i dlatego planuje go zerwać, po szpachlować dziury w lakierze (bo rdza wychodzi) i przykleić większy co by przykrył szpachle ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
dlatego chciałem sie dowiedzieć czy zwrócić na coś uwagę przy kupnie takiego czegoś...
ale widze że to żadnej filozofii nie ma ...
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
dlatego chciałem sie dowiedzieć czy zwrócić na coś uwagę przy kupnie takiego czegoś...
ale widze że to żadnej filozofii nie ma ...