łańcuszek rozrządu

Serwisówki, mechanika, technika, akcesoria - czyli wszystko związane z sevenką w warsztacie
Awatar użytkownika
porywacz_zwlok
stary Seveniarz
Motocykl: Suzuki GSX750 Inazuma
Kontakt:

łańcuszek rozrządu

Postautor: porywacz_zwlok » 27 mar 2009, 08:12

witam

co ile km wymienia się łańcuszek rozrządu jeżeli nie posiadam wiedzy kiedy moja SF miała wymieniony? ile taka przyjemność kosztuje?

zimny
Junior
Junior
Motocykl: CB 750 Cafe racer

Re: łańcuszek rozrządu

Postautor: zimny » 27 mar 2009, 08:23

Z mojej wiedzy koszt około 400zł a wymieniamy jak slychac podczas pracy.

Awatar użytkownika
porywacz_zwlok
stary Seveniarz
Motocykl: Suzuki GSX750 Inazuma
Kontakt:

Postautor: porywacz_zwlok » 27 mar 2009, 08:40

możesz określić co było słychać i gdzie?

IRYS
Motocykl: CB 750 Nighthawk

Postautor: IRYS » 27 mar 2009, 09:35

Hej :)
Za łańcuszek rozrządu zapłace 280pln a za wymiane jeszcze nie wiem ponieważ sprzęt cały czas na stole operacyjnym :| Jeśli chciałbys pokusić sie o samodzielna wymiane to może ten instuktaż okazać sie pomocnym http://www.borntoride.pl/forum/viewtopi ... 5a56e7fd0b NH kupiłem bez żadnej wiedzy o jakichkolwiek naprawach, wymianach itp itd (mój pierwszy sprzęt-totalnie zieloniutki :mrgreen: ) a że, przyszedł czas na wymiane opon, napędu, linek,synchronizowania gazników, klocków... uznałem że, qwa bankructwo i tak mnie nie ominie więc zleciłem również wymiane rozrządu :sciana: Czy potrzebnie ? Nie wiem , natomiast wiem że, będzie nowy i że, na następne 23 tyś mil napewno wystarczy, bez niemiłych niespodzianek Pozdrawiam :)

Wróć do „Mechanika”