Jak je założysz i pojeździsz daj znać czy wrażenia są zgodne z opisem na stronie scigacz.pl bo tam wyrażają się pozytywnie o tych gumach a nie ukrywam że jestem ciekawy
pozdro.
Masz racje z tym bezstresowym jezdzeniem. Tez sie wyszarpalem na Michaly PR i nie zaluje ani jednej wydanej zlotowki. W czasie deszczu smigam prawie tak samo jak po suchym i bez obaw hamuje i pochylam sie w zakrety. Jakies takie zaufanie do tego kapcia mnie opanowalo po przejechaniu na nim c.a. 2kkm. Oponka jest bardzo fajna. Oznak zuzycia po przejechaniu tych 2 kkm na niej nie stwierdzono.(...) Tu Machiek napisal duzo slow z sensem i sie z nim zgadzam...(...)
Nie upieram się, że Pilot Roady to najlepsze opony na świecie, ale na pewno mają fajną relację jakość-cena-trwałość. Po 9 tysiącach różnej jazdy ciągle mam z tyłu 5 mm bieżnika.
Ciekawe dlaczego? Serio pytam, bo sam wlasnie ujezdzam komplet Pilot Roadow 2 i jestem zachwycony. Ciekawi mnie co moze w tym kapciu nie pasowac (poza cena oczywiscienowe dostępne są tylko Pilot Road 2 i jakos bieżnik mi nie podchodzi...
Chodzi o opony do SF, a konkretnie o Dunlopy Roadsmart.
Dobrze wywazaja na Glinianejmiło by było jak by mi ktoś podrzucił jakiś adres jakiegoś warsztatu czy wulkanizacji gdzie mi od razu wyważą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości