szczegolnie bije to srebro na czarnej ramie
mam identyczne , tylko wypiskowane i proszkowo na czarny mat pomalowane - rewela.
jutro ide do garazu fotki zrobic.
Nie wiem, czy moje są oryginalne hondowskie, ale przy parkingówce się nie zgieły, tylko nieco chrom porysował. Houghandrea - Nie sprawdzalem czy te dzialaja, wiem natomiast, ze te pojedyncze "uszy" oryginalnie dawane przez Hunde to raczej ozdoba jest niz gmol, bo sie zginaja przy najlzejszej parkingowce.
to przerobiona kanapa czy jedynie nowe obicie?Prosz
Dodatkowo mozna sobie zobaczyc jak wyglada moja "zimowa" wersja sevenki, z handbarami za 30 zlotych
To nowe obicie i gabki na starej plycie kanapy. Tzn. oryginalny zostal tylko ten plastik, ktory widac od spodu kanapy po jej zdjeciu z moto. Cala reszta jest nowa i superkomfortowato przerobiona kanapa czy jedynie nowe obicie?
Nie jest z nimi az tak źle - mnie uratowaly z pewnej sytuacji i nawet sie nie pogiełyte pojedyncze "uszy" oryginalnie dawane przez Hunde to raczej ozdoba jest niz gmol, bo sie zginaja przy najlzejszej parkingowce.
W sumie cena na poziomie rynkowym. Ja placilem okolo 455 pln za te swoje (dokladnie to bylo 130EUR, tyle ze wtedy kurs byl na normalnym poziomie), wiec za uzywki w dobrym stanie cena 4 stowek nie szokuje, szczegolnie przy obecnych relacjach EUR/PLN, ktore odbijaja sie na cenach wszelkich promocji z Louisa sciaganych na polski rynek itp. i powoduja ogolny wzrost cen takich akcesoriow.powiedzial krotko 400 !!!
Użytkownicy przeglądający to forum: zajc i 25 gości