Z wydechami do seveny jest jak z przepisem na karpia po żydowsku... "Tanio kupić, drogo sprzedać..."
Ale co zrobić, gdy gratów do naszym motocykli coraz to mniej. Kupione - montować.
A co to za różnica, jak już kupiłeś Jak się z tym lepiej poczujesz to tanio Ale żeby nie było tak różowo to teraz módl się, żeby w nich nic nie dzwoniło w środku
dzieki wlasnie o takiego posta mi chodziło, bo miałem wyrzuty sumienia że tyle poszło na te wydechy, jedyne co by mnie mogło pocieszyć to że był to dobry interes( pewnie i tak ze względu na stan kolektorów prędzej czy później bym musiał kupić ) jak widziałem posty i ceny na allegro to wychodziło po 1000 i wyżej .Cekawi mnie jaki dzwięk bedzie ( teraz mam 4in1 chyba bezmarkowy jakiś) fajnie jak by było troszke głosniej niz mam
I jak dźwięk z oryginalnych tłumików?
Dzwonią?
Oryginał-Seria jest cicha, brzmi "elektrycznie", przepisowo, mało decybeli, bez szpanu, mocy nie dodaje.
Co innego jakby trochę "wypruć bebechy".
a widzisz dopiero teraz załapałem po co ci ten dynks.
Dzwoń do lucafe i dogaduj przesyłke bo nie mogę obiecać na 100% że uda mi się ją odebrac w najbliższym czasie
pytanie mam do kolegów , raczej bardziej niestandardowe.
Wydechy sie jakoś oblicza do motocykla, czy coś? (moc silnika itd...)
nosze sie z zamiarem wymiany w mojej cebuli 1300, tylko w ogóle zielony jestem w tym temacie... :/
czy od piadżdżio jak założę to będzie dobrze?
Bedzie gites, tylko montuj tym srebrnym koncem w strone silnika...
Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Cytaty na dziś i jutro: ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS
No weź. Ja zdmuchnac? Zdemontuj wydechy, przymierz i zobaczysz, ze bedzie gites majonez. Koncowke tego srebrnego wciskasz na szmatexy w wylot spalin z silnika i pasi. Przeciez Piadżio i duza cebula to ta sama konstrukcja...
Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Cytaty na dziś i jutro: ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS