Chciałbym nabyć taki oto stelaż http://www.defender.net.pl/product-pol- ... 2-00-.html
Czy ktoś go używa/używał ?? Dobry jest ? Cena nie odstrasza zwłaszcza w porównaniu do Five Stars(moim zdaniem ten chromowany całkiem ładnie wygląda) za prawie 500zł. Mam jeszcze pytanie: czy jak kupie kufer np givi z płytą to płytę przykręcam do stelaża i już wszystko, czy jeszcze coś więcej trzeba dokupić ???
Piotrek.
Stelaż pod kufer centralny GIVI.
-
- mlody Seveniarz
- Motocykl: FZS 600
-
- mlody Seveniarz
- Motocykl: Suzuki GS500E i Honda CB750 SF
Re: Stelaż pod kufer centralny GIVI.
Kufer, płyta, stelaż i to wszystko.
Miałem taki zestaw w GS-ie.
Z płytą trzeba uważać gumki, które potrafią wypaść (można dokupić 4 szt. za ok. 10 zł + koszty wysyłki). W stelażu odkręciła mi się jedna śruba, zapewne to odosobniony przypadek, ale jest instrukcja z opisem jakie śruby są w zestawie więc w Praktikerze dokupiłem śrubę o odpowiednich rozmiarach.
Miałem taki zestaw w GS-ie.
Z płytą trzeba uważać gumki, które potrafią wypaść (można dokupić 4 szt. za ok. 10 zł + koszty wysyłki). W stelażu odkręciła mi się jedna śruba, zapewne to odosobniony przypadek, ale jest instrukcja z opisem jakie śruby są w zestawie więc w Praktikerze dokupiłem śrubę o odpowiednich rozmiarach.
- KLOSZ
- Mr. Kamizelka
- Motocykl: BuBu Er 1150 GiejeS
- Kontakt:
Re: Stelaż pod kufer centralny GIVI.
Warto zastosowac w newralgicznych punktach po kropelce Locktite'a srednio mocnego. Wtedy sie nic nie odkreca.
Zdrowko
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS