Z Moutaina dziękuję ZibiFire

Z cala pewnoscia GIVI monokey i KAPPA. A zestaw tych stalarzy pochodzi z firmy FIVESTAR.
Pozdro
Numer rany i ilosc poprzednich wlascicieli tez chcesz znac?cenę tych stelaży oraz datę produkcji
Jak nie zobacze to nie uwierze. Toz to 2 konkurencyjne firmy. Stelaz jest albo FiveStars'a albo H-BFive stars to (stelaz pod H-B - dopis dofiaka) firmuje
taa? a moje kufry to honda czy hepco & becker?Jak nie zobacze to nie uwierze. Toz to 2 konkurencyjne firmy. Stelaz jest albo FiveStars'a albo H-BFive stars to (stelaz pod H-B - dopis dofiaka) firmuje
i dobrze zrobisz ja jeżdze z wojskowym worem /bez podśmiechujków proszę/ tanio i orginalnie wszystkie te pedalskie kuferki tylko psuja wyglad motocyklaPostarałeś się i to bardzo, wszyscy się postarali
tak..........że zostane przy zwykłej torbie bo mnie na kufer nie stać.......
Dzięki za wszelkie informacje.......jeżdże dalej "na listonosza"
Pozdro ZibiFire
Sluchaj no kapitalisto wstretny... Pojecie "brandingu" nie jest ci raczej obcetaa? a moje kufry to honda czy hepco & becker?
Ożeszty odbiciu lustrzany mojej upierdliwości, pokaż mi różnice w stelażach h&b i 5* (oprócz naklejki z nosorożcem) a odszczekam moje teorie.Sluchaj no kapitalisto wstretny... Pojecie "brandingu" nie jest ci raczej obcetaa? a moje kufry to honda czy hepco & becker?To tak samo jak Uvex robi kaski i nalepia logo BMW przez co sa one "ciut" drozsze.
Ale prosze mi tu kruca bomba i skrzypeczki nie mylic H-B z 5Stars. Rzeklem. Ide leczyc spuchniete palce.
A tak na sam poczatek to zupelnie inny system mocowania kufrapokaż mi różnice w stelażach h&b i 5*
Blad rzeczowy z mojej strony. Rzecz jasna chodzilo o Schubertha.ZTCW kaski BMW są schuberthami czystej maści.
I dobrze, że mi pokazałeś bo mi sie popierdaczyło h&b z givi, czyli reasumując:A tak na sam poczatek to zupelnie inny system mocowania kufrapokaż mi różnice w stelażach h&b i 5*Sprobuj swojego "juniora" (ekhem
) przypiac do 5*. A zebys nie mowil, ze akufat Juniory maja inny system mocowan, to pokaz mi jakikolwiek kufer H&B z mocowaniem do 5Stars
Blad rzeczowy z mojej strony. Rzecz jasna chodzilo o Schubertha.ZTCW kaski BMW są schuberthami czystej maści.
Skomo, ja jestem bardzo przywiązany do swojego "prania"muszę powiedzieć , że Twój wór jest ok ale Machiek ze swoim "praniem" bije Cię na łeb
hahahhaahahabuhahahabuhahaah
Tak mi sie zdaje (curwa teraz chyba ja kij do mrowiska fsadze co go zwykle dofo fsadza) bo w garazu stoi cos co ma stalaze h&b i drugie cos co ma stalaze 5stars. Jak popatrzec na jakosc wykonania to mam wrazenie ze h&b chyba lepiej sa wykonane. Jezeli chodzi zas o geometrie to ksztaltem roznia sie zdecydowanie. Tak sobie wyjasniam dla wlasnego widzimisie bo nie bardzo zaczolem kumac o co spor miedzy wami jaskiniowcami sie toczy..................Ożeszty odbiciu lustrzany mojej upierdliwości, pokaż mi różnice w stelażach h&b i 5* (oprócz naklejki z nosorożcem) a odszczekam moje teorie.
ZTCW kaski BMW są schuberthami czystej maści. Nie wiedziałem, że uvex także
Użytkownicy przeglądający to forum: oster i 18 gości